Vércukormérő dcont. Vércukormérő DCont ETALON


Bezár Online Áruházak kedvezménykártya használati útmutató Vércukormérő dcont Online Áruházak webáruház minden regisztrált felhasználójának valamint minden vásárlójának kedvezménykártyát biztosít.

vércukormérő dcont vércukorszint mértékegysége

Sikeres regisztrációkor valamint első rendelés aktiválásakor generálunk egy elektronikus kedvezménykártyát. A kedvezménykártya e-mail címhez kötött, így megrendelés során az e-mailcím beírását követően a rendszer a megadott e-mail címhez kötött kedvezménykártyát érvényesíti. A Online Áruházak webáruházban forgalmazott termékek vásárása során a kedvezménykártyával rendelkező vásárlóinknak a termék mellett feltüntetett pontértéket jóváírjuk kedvezménykártyáján.

vércukormérő dcont cukor cukorbetegség kezelésére fekélyek a lábon

A kedvezményponttal rendelkező vásárlóink vásárlás során kedvezménypontjaikat levásárolhatják a termékek mellett feltüntetett értékig pontegyenlegük terhére.

A könnyebb tájékozódás érdekében a következő vércukormérő dcont jelezzük a termékhez tartozó pontértékeket: Vásárlás esetén kedvezménykártyáján jóváirt pontszám. Vásárlás esetén kedvezménykártyáján levő egyenlegből levásárolható pontszám.

vércukormérő dcont kezelése térd diabetesben

Bezár " Online Áruházak kedvezménykártya használati útmutató A Online Áruházak webáruház minden regisztrált felhasználójának valamint minden vásárlójának kedvezménykártyát biztosít. Pontbeszámítással jelölt ár Amennyiben Ön rendelkezik levásárolható ponttal kedvezménykártyáján akkor a terméket megvásárolhatja oly módon, hogy a termék árából levonjuk a terméknél megadott levásárolható pontszámot.

vércukormérő dcont cukorbetegség kezelésére kezdeti fázisában

Ha a kedvezménykártyáján kevesebb levásárolható pont van mind amennyi a termék megvásárolásánál felhasználható akkor a kedvezménykártyán található pontok kerülnek levonásra. Az Ön ára Mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink a legkedvezőbb áron jussanak hozzá termékeinkhez.

vércukormérő dcont a diabetes mellitus 1 típusú modern kezelési módszerek

Az Ön által fizetendő ár a legkisebb ár a listaár, az akciós ár és a pontbeszámítással jelölt ár között.